Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Notre-Dame-de-Bellecombe är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Notre-Dame-de-Bellecombe för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Notre-Dame-de-Bellecombe sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

I Notre-Dame-de-Bellecombe hittar ni 82 liftar med en liftkapacitet på 96937 personer/timme. Det finns 192 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 132 kilometer blåa pister, 49 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Notre-Dame-de-Bellecombe är en del av skidområdet Espace Diamant - Les Saisies/Notre-Dame-de-Bellecombe/Praz sur Arly/Flumet/Crest-Voland, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2069 meter, vilket ger en fallhöjd på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Notre-Dame-de-Bellecombe. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 192 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Notre-Dame-de-Bellecombe

Vill man flyga till Notre-Dame-de-Bellecombe så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 53 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Geneva International Airport, Genève (57 kilometers avstånd), samt Grenoble Saint Geoirs, Lyon (105 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Notre-Dame-de-Bellecombe

Inte långt från Notre-Dame-de-Bellecombe ligger skidorten Flumet, avståndet är endast 1 kilometer. Ni hittar även skidorterna Crest Voland på 2 kilometers avstånd och Praz sur Arly, 5 kilometer från Notre-Dame-de-Bellecombe.

Skidområden Notre-Dame-de-Bellecombe är del av

Notre-Dame-de-Bellecombe ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Notre-Dame-de-Bellecombe, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Notre-Dame-de-Bellecombe

Skidskolor

Om ni är ute efter att boka skidskola i Notre-Dame-de-Bellecombe kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Notre-Dame-de-Bellecombe här

Restauranger

Det finns 33 restauranger i Notre-Dame-de-Bellecombe och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 274 hotell, lägenheter och stugor/hus i Notre-Dame-de-Bellecombe.
174 boenden
Pris/natt från:
531 kr
67 boenden
Pris/natt från:
569 kr
14 boenden
Pris/natt från:
569 kr
11 boenden
Pris/natt från:
525 kr
8 boenden
Pris/natt från:
669 kr