Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Notre-Dame-de-Bellecombe, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Notre-Dame-de-Bellecombe? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Notre-Dame-de-Bellecombe finns totalt 81 liftar med tillgång till 162 pister. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Notre-Dame-de-Bellecombe sträcker sig i regel från mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Notre-Dame-de-Bellecombe 120 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 53 kilometer från Notre-Dame-de-Bellecombe. Några välriktade stenkast från Notre-Dame-de-Bellecombe ligger Flumet, avståndet är endast 1 kilometer.

Skidområden Notre-Dame-de-Bellecombe är del av

Notre-Dame-de-Bellecombe ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Notre-Dame-de-Bellecombe

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Notre-Dame-de-Bellecombe här

Skidskola i Notre-Dame-de-Bellecombe

Om ni är ute efter att boka skidskola i Notre-Dame-de-Bellecombe kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Notre-Dame-de-Bellecombe här

Hotell & boende i Notre-Dame-de-Bellecombe

Hos oss hittar ni totalt 377 hotell, lägenheter och stugor/hus i Notre-Dame-de-Bellecombe.
339 boendealternativ
Pris/natt från: 575 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 575 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 725 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 475 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns