Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Crest Voland, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Crest Voland? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Crest Voland finns totalt 81 liftar med tillgång till 162 pister. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Crest Voland sträcker sig i regel från mitten december till mitten april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 120 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Crest Voland ligger flygplatserna Aix Les Bains och Geneva International Airport närmast på 52 respektive 58 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Crest Voland ligger Notre-Dame-de-Bellecombe.

Skidområden Crest Voland är del av

Crest Voland ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Crest Voland

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Crest Voland.

Boka skidutrustningen online i Crest Voland här

Hotell & boende i Crest Voland

Hos oss hittar ni totalt 417 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crest Voland.
341 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 719 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 672 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns