Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Crest Voland, Frankrike

Crest Voland är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Crest Voland för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Crest Voland är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Crest Voland är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 165 centimeter. 67% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 78% av liftarna går.

I Crest Voland hittar ni 82 liftar med en liftkapacitet på 96937 personer/timme. Det finns 192 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 132 kilometer blåa pister, 49 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Espace Diamant - Les Saisies/Notre-Dame-de-Bellecombe/Praz sur Arly/Flumet/Crest-Voland som Crest Voland ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Crest Voland. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Crest Voland.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Crest Voland 192 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Crest Voland

Vill man flyga till Crest Voland så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 52 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 58 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 103 kilometer till Crest Voland.

Skidorter i närheten av Crest Voland

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Crest Voland ligger Notre-Dame-de-Bellecombe. Ni hittar även skidorterna Flumet på 3 kilometers avstånd och Les Saisies, 5 kilometer från Crest Voland.

Skidområden Crest Voland är del av

Crest Voland ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Crest Voland

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Crest Voland.

Boka skidutrustningen online i Crest Voland här

Hotell & boende i Crest Voland

Hos oss hittar ni totalt 510 hotell, lägenheter och stugor/hus i Crest Voland.
414 boendealternativ
Pris/natt från: 514 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 551 kr
46 boendealternativ
Pris/natt från: 551 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 581 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 648 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns