Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Saisies, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Les Saisies i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Les Saisies är mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Les Saisies är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 100 centimeter. 8% av liftarna är igång idag, och 15% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Les Saisies hittar ni 82 liftar med en liftkapacitet på 96937 personer/timme. Det finns 192 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 132 kilometer blåa pister, 49 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Les Saisies är en del av skidområdet Espace Diamant - Les Saisies/Notre-Dame-de-Bellecombe/Praz sur Arly/Flumet/Crest-Voland, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Les Saisies finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 192 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Les Saisies

För er som vill flyga ner till Les Saisies så är det flygplatsen Aix Les Bains, Chambery som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Les Saisies är 53 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 63 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 104 kilometer till Les Saisies.

Skidorter i närheten av Les Saisies

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Les Saisies ligger Hauteluce. Andra skidorter som ligger nära är Crest Voland (5 kilometer) och Notre-Dame-de-Bellecombe (6 kilometer).

Skidområden Les Saisies är del av

Les Saisies ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Les Saisies

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Les Saisies? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Les Saisies.

Boka skidutrustningen online i Les Saisies här

Hotell & boende i Les Saisies

Hos oss hittar ni totalt 280 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Saisies.
150 boenden
Pris/natt från: 759 kr
29 boenden
Pris/natt från: 780 kr
82 boenden
Pris/natt från: 634 kr
12 boenden
Pris/natt från: 1702 kr
7 boenden
Pris/natt från: 712 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns