Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Saisies, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Les Saisies, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Les Saisies ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Les Saisies har 81 liftar och totalt 162 pister. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Säsongen för skidåkning i Les Saisies är vanligtvis från mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Les Saisies 120 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Les Saisies ligger flygplatserna Aix Les Bains och Geneva International Airport närmast på 53 respektive 63 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Les Saisies ligger Hauteluce.

Skidområden Les Saisies är del av

Les Saisies ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Les Saisies

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Les Saisies? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Les Saisies.

Boka skidutrustningen online i Les Saisies här

Hotell & boende i Les Saisies

Hos oss hittar ni totalt 375 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Saisies.
245 boendealternativ
Pris/natt från: 713 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 794 kr
83 boendealternativ
Pris/natt från: 645 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 831 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 724 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns