Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hauteluce, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Hauteluce i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Hauteluce sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

I Hauteluce hittar ni 82 liftar med en liftkapacitet på 96937 personer/timme. Det finns 192 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 132 kilometer blåa pister, 49 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Då Hauteluce tillhör skidområdet Espace Diamant - Les Saisies/Notre-Dame-de-Bellecombe/Praz sur Arly/Flumet/Crest-Voland har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2069 meter, vilket ger en fallhöjd på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Hauteluce finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 192 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Hauteluce

För er som vill flyga ner till Hauteluce så är det flygplatsen Aix Les Bains, Chambery som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hauteluce är 56 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Geneva International Airport, Genève (66 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (103 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Hauteluce

Inte långt från Hauteluce ligger skidorten Les Saisies, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Crest Voland (8 kilometer) och Notre-Dame-de-Bellecombe (8 kilometer).

Skidområden Hauteluce är del av

Hauteluce ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hotell & boende i Hauteluce

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hauteluce.
12 boenden
Pris/natt från: 2468 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1366 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 2216 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns