Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Les Saisies

Om ni är på väg ner till Les Saisies och vill slippa släpa med er skidutrustningen själva hela vägen kan ni istället hyra er utrustning via vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com. Förutom bekvämligheten att ha skidutrustningen förbokad och väntades på er när ni anländer till Les Saisies kan ni dessutom spara upp till 50% av kostnaden då Skiset och ALPINRESORTS.com har väldigt förmånliga samarbetsavtal med skiduthyrarna.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 8 butiker för skiduthyrning i Les Saisies, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Les Saisies

Isabella Sports

Adress: avenue des Jeux Olympiques

Les Volatiles

Adress: 196 Avenue des J.O.

MMV Chalets des cimes

Adress: 401 avenue des cimes Résidence MMV, 73620
Öppettider: Mån-Sön 09:00-19:00

Piccard Sports Centre Station

Adress: Centre Station - 170 av. des Jeux Olympiques, 73620, Les Saisies
Öppettider: Mån-Sön 08:30-20:00

Piccard Sports La Foret

Adress: Forêt - Route du Mont Bisanne, 73620, Les Saisies
Öppettider: Lör, Sön 08:30-19:30 | Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-19:00

Piccard Sports Le Hameau

Adress: Route du Mont Bisanne, 73620, Les Saisies
Öppettider: Lör, Sön 08:45-19:30 | Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:45-18:30

Ski Republic Alti Sports - Les Saisies

Adress: Avenue des Jeux Olympiques, 73620 Hauteluce

Twoskigliss

Adress: Les Hauts lieux