Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Prato Selva

Prato Selva, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Prato Selva? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Prato Selva har 3 liftar och totalt 7 pister.

Skidorter nära Prato Selva är bland annat Campo Felice, Ovindoli och Pescasseroli.

Skidområden Prato Selva är del av

Prato Selva ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Hotell & boende i Prato Selva

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Prato Selva.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 852 kr