Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Prato Selva, Italien

Allt i Prato Selva
Skidorten Prato Selva ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Prato Selva finns totalt 3 liftar med tillgång till 7 pister.

Skidorter i närheten av Prato Selva

Andra skidorter i närheten av Prato Selva är t ex Campo Felice som ligger 35 kilometer bort, Ovindoli med 43 kilometers avstånd samt Pescasseroli, som ligger 83 kilometer från Prato Selva.

Skidområden Prato Selva är del av

Prato Selva ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Restauranger

Det finns 5 restauranger i Prato Selva och 5 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Barbecue och Bar.