Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ovindoli, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ovindoli, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ovindoli ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Ovindoli har 11 liftar och totalt 21 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 540 meter. Den längsta pisten som finns i Ovindoli är 3 kilometer.

Skidorter i närheten av Ovindoli

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Ovindoli ligger Campo Felice. Andra skidorter som ligger nära är Prato Selva (43 kilometer) och Pescasseroli (43 kilometer).

Skidområden Ovindoli är del av

Ovindoli ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Skidskola i Ovindoli

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Ovindoli. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 12 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Ovindoli här

Hotell & boende i Ovindoli

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ovindoli.
32 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 607 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2293 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns