Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ovindoli, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Ovindoli, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Ovindoli ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Ovindoli finns totalt 11 liftar med tillgång till 21 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 540 meter. Längsta pisten i Ovindoli är 3 kilometer.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Ovindoli ligger Campo Felice.

Skidområden Ovindoli är del av

Ovindoli ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Hotell & boende i Ovindoli

Hos oss hittar ni totalt 27 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ovindoli.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 521 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2361 kr