Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Campo Felice, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Campo Felice? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Campo Felice finns totalt 15 liftar med tillgång till 21 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 654 meter.

Några välriktade stenkast från Campo Felice ligger Ovindoli, avståndet är endast 9 kilometer.

Skidområden Campo Felice är del av

Campo Felice ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Skidskola i Campo Felice

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Campo Felice som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Campo Felice här

Hotell & boende i Campo Felice

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i Campo Felice.
25 boendealternativ
Pris/natt från: 464 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 627 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2367 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns