Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Campo Felice

Campo Felice, Italien

Skidorten Campo Felice ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Campo Felice sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Campo Felice är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 30 centimeter. Just idag är 20% av liftarna och 9% av backarna öppna.

I Campo Felice hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 22538 personer/timme. Det finns 30 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 13 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1916 meter, vilket ger en fallhöjd på 505 meter. Den längsta pisten som finns i Campo Felice är 2.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Campo Felice

Inte långt från Campo Felice ligger skidorten Ovindoli, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Prato Selva (35 kilometer) och Pescasseroli (52 kilometer).

Skidområden Campo Felice är del av

Campo Felice ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Skidskola i Campo Felice

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Campo Felice som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Campo Felice här

Hotell & boende i Campo Felice

Hos oss hittar ni totalt 40 hotell, lägenheter och stugor/hus i Campo Felice.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 447 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 603 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2279 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns