Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Pescasseroli

Pescasseroli, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pescasseroli? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pescasseroli och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Pescasseroli är vanligtvis från mitten av december till början av april.

Skidåkningen i Pescasseroli är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 20 centimeter. 3% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 40% av liftarna går.

I Pescasseroli hittar ni 5 liftar med en liftkapacitet på 8400 personer/timme. Det finns 8 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 3 kilometer blåa pister, 3 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1820 meter, vilket ger en fallhöjd på 585 meter.

Skidorter i närheten av Pescasseroli

Andra skidorter i närheten av Pescasseroli är t ex Rivisondoli som ligger 24 kilometer bort, Roccaraso med 24 kilometers avstånd samt Pescocostanzo, som ligger 25 kilometer från Pescasseroli.

Skidområden Pescasseroli är del av

Pescasseroli ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Hotell & boende i Pescasseroli

Hos oss hittar ni totalt 68 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pescasseroli.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 725 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
14 boendealternativ
Pris/natt från: 759 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 990 kr