Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pescasseroli? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pescasseroli och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Pescasseroli är vanligtvis från mitten av december till början av april.

I Pescasseroli hittar ni 5 liftar med en liftkapacitet på 8400 personer/timme. Det finns 8 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 3 kilometer blåa pister, 3 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1820 meter, vilket ger en fallhöjd på 585 meter.

Skidorter i närheten av Pescasseroli

Andra skidorter i närheten av Pescasseroli är t ex Rivisondoli som ligger 24 kilometer bort, Roccaraso med 24 kilometers avstånd samt Pescocostanzo, som ligger 25 kilometer från Pescasseroli.

Skidområden Pescasseroli är del av

Pescasseroli ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Restauranger

Det finns 32 restauranger i Pescasseroli och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Medelhavet och Barbecue.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 70 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pescasseroli.
45 boenden
Pris/natt från:
634 kr
2 boenden
Pris/natt från:
749 kr
3 boenden
Pris/natt från:
Okänt
13 boenden
Pris/natt från:
784 kr
7 boenden
Pris/natt från:
1022 kr