Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pescocostanzo? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pescocostanzo och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 15 kilometer backar och antalet liftar är 4.

Närmaste skidorter till Pescocostanzo

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Pescocostanzo ligger Rivisondoli. Ni hittar även skidorterna Roccaraso på 4 kilometers avstånd och Pescasseroli, 25 kilometer från Pescocostanzo.

Skidområden Pescocostanzo är del av

Pescocostanzo ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Restauranger

Det finns 36 restauranger i Pescocostanzo och 19 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Medelhavet och Barbecue.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pescocostanzo.
85 boenden
Pris/natt från:
582 kr
4 boenden
Pris/natt från:
570 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1861 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt