Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Rivisondoli, Italien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Rivisondoli i Italien så hittar här ni både information om skidsystemet i Rivisondoli, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Här finns det 140 kilometer backar och antalet liftar är 18. Högsta pisten finns på 2140 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 850 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Närmaste skidorter till Rivisondoli

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Rivisondoli ligger Roccaraso. Ni hittar även skidorterna Pescocostanzo på 2 kilometers avstånd och Pescasseroli, 24 kilometer från Rivisondoli.

Skidområden Rivisondoli är del av

Rivisondoli ingår i skidområdet Abruzzo tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Rivisondoli

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Rivisondoli här

Hotell & boende i Rivisondoli

Hos oss hittar ni totalt 205 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rivisondoli.
178 boendealternativ
Pris/natt från: 559 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 369 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1787 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns