Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Prato Selva

Nedan hittar ni 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Prato Selva, och trakterna runt omkring Prato Selva. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Prato Selva kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 75 EUR
Hotel Nido dell'Aquila har ett lugnt läge i nationalparken Gran Sasso och erbjuder rum i alpin stil med gratis Wi-Fi. Här finns en utomhuspool och en restaurang. De unikt inredda rummen på Aquila har platt-TV och utsikt över bergen eller poolen. I det egna badrummet finns hårtork och gr...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.