Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Porté Puymorens

Porté Puymorens, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Porté Puymorens, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Porté Puymorens ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Bästa tiden för att åka skidor i Porté Puymorens är början av december till slutet av april.

Skidåkningen i Porté Puymorens är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 40 centimeter. 90% av liftarna är igång idag, och 48% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Porté Puymorens har pister på totalt 50 kilometer, varav 21 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 8700 personer/timme. Högsta pisten finns på 2470 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 853 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 8 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Porté Puymorens

Vill man flyga till Porté Puymorens så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 126 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 140 kilometer till Porté Puymorens.

Närmaste skidorter till Porté Puymorens

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Porté Puymorens ligger Pas de la Casa. Ni hittar även skidorterna Soldeu på 14 kilometers avstånd och El Tarter, 15 kilometer från Porté Puymorens.

Hyr skidutrustning i Porté Puymorens

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Porté Puymorens.

Boka skidutrustningen online i Porté Puymorens här

Hotell & boende i Porté Puymorens

Hos oss hittar ni totalt 203 hotell, lägenheter och stugor/hus i Porté Puymorens.
165 boendealternativ
Pris/natt från: 307 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 793 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 402 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 425 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1084 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns