Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pila, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pila? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pila och andra skidorter inom nära räckhåll.

Pila har 15 liftar och totalt 36 pister. Högsta pisten finns på 2752 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 952 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 60 kilometer från Pila. Skidorter nära Pila är bland annat Torgnon, La Thuile och Courmayeur.

Liftarna i Pila är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hotell & boende i Pila

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pila.
82 boendealternativ
Pris/natt från: 486 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1180 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns