Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pila, Italien

Pila är en skidort som ni hittar i italienska Aostadalen i nordvästra delarna som gränsar mot Schweiz och Frankrike, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Pila är vanligtvis från slutet av november till mitten av april.

Skidåkningen i Pila är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 50 centimeter. 44% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 66% av liftarna går.

I Pila hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 22154 personer/timme. Det finns 70 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 51 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2740 meter, vilket ger en fallhöjd på 1200 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Pila.

För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Pila

För er som vill flyga ner till Pila så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Pila är 60 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Malpensa, Milano (110 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (111 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Pila

Andra skidorter i närheten av Pila är t ex Torgnon som ligger 24 kilometer bort, La Thuile med 28 kilometers avstånd samt Courmayeur, som ligger 29 kilometer från Pila.

Hyr skidutrustning i Pila

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Pila. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Pila här

Hotell & boende i Pila

Hos oss hittar ni totalt 129 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pila.
120 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1175 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns