Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Pathfinder

Pathfinder satsar inte på skidresor till de vanliga skidorterna i fjällen eller alperna utan koncentrerar sig på spännande och utmanande resmål för skidåkning. Alla Pathfinders är så kallade arrangerade resor med skidbergsguider och är ett mycket bra val för de erfarna skidåkarna som är ute efter en ny och annorlunda skidupplevelse.

Exempel på spännande skidresmål som Pathfinder arrangerar resor till är toppturer i Rila- och Pirinbergen i Bulgarien samt coola offpistturer i Iran och Japan.