Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Iran

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Iran. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Iran

Dizin och Shemshak 12 (Dizin), 5 (Shemshak) liftar
Tochal 5 liftar
Ab Ali 5 liftar
Darbandsar 4 liftar

Flest pister i Iran

Dizin och Shemshak 23 (Dizin), 8 (Shemshak) pister
Ab Ali 4 pister
Tochal 4 pister
Darbandsar 2 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Iran

Tochal 1030 meter
Dizin och Shemshak 950 meter (Dizin), 800 (Shemshak) meter
Darbandsar 450 meter
Ab Ali 400 meter

Högsta pisterna i Iran

Tochal 3850 meter
Dizin och Shemshak 3601 meter (Dizin), 3051 meter (Shemshak) meter
Darbandsar 3050 meter
Ab Ali 2650 meter