Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ab Ali, Iran

Allt i Ab Ali
Skidorten Ab Ali ligger i Iran och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Ab Ali är vanligtvis från december till mars.

Ab Ali har 5 liftar och totalt 4 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2650 meter, vilket ger en fallhöjd på 400 meter.

Skidorter i närheten av Ab Ali

Andra skidorter i närheten av Ab Ali är t ex Tochal som ligger 53 kilometer bort, Darbandsar med 55 kilometers avstånd samt Dizin och Shemshak, som ligger 58 kilometer från Ab Ali.