Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Darbandsar, Iran

Allt i Darbandsar
Skidorten Darbandsar ligger i Iran och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Darbandsar är december till april.

I Darbandsar finns totalt 4 liftar med tillgång till 2 pister. Högsta pisten finns på 3050 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 450 meter.

Skidorter i närheten av Darbandsar

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Darbandsar ligger Dizin och Shemshak. Ni hittar även skidorterna Tochal på 23 kilometers avstånd och Ab Ali, 55 kilometer från Darbandsar.