Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Oetz (Hochoetz), Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Oetz (Hochoetz), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Oetz (Hochoetz) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Oetz (Hochoetz) har 12 liftar och totalt 15 pister. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Säsongen för skidåkning i Oetz (Hochoetz) är vanligtvis från mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Oetz (Hochoetz) 3 kilometer preparerade spår.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Oetz (Hochoetz), endast 34 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Oetz (Hochoetz). Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Oetz (Hochoetz) ligger Kühtai.

Hyr skidutrustning i Oetz (Hochoetz)

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Oetz (Hochoetz) här

Skidskola i Oetz (Hochoetz)

Om ni är ute efter att boka skidskola i Oetz (Hochoetz) kan vi genom CheckYeti erbjuda 22 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Oetz (Hochoetz) här

Hotell & boende i Oetz (Hochoetz)

Hos oss hittar ni totalt 149 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oetz (Hochoetz).
117 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
17 boendealternativ
Pris/natt från: 591 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 811 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Oetz (Hochoetz)