Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Oetz (Hochoetz), Österrike

Oetz (Hochoetz) ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Oetz (Hochoetz) har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Oetz (Hochoetz) är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Oetz (Hochoetz) är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 150 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Oetz (Hochoetz) har pister på totalt 37 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 21 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 21856 personer/timme. Högsta pisten finns på 2272 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 862 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Oetz (Hochoetz). Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Oetz (Hochoetz).

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Oetz (Hochoetz) 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Oetz (Hochoetz)

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Oetz (Hochoetz) då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 34 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Bolzano Airport, som ligger 89 kilometer bort, och Allgäu Airport/Memmingen som har ett avstånd på 101 kilometer till Oetz (Hochoetz).

Närmaste skidorter till Oetz (Hochoetz)

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Oetz (Hochoetz) ligger Kühtai. Ni hittar även skidorterna Hochzeiger - Jerzens på 12 kilometers avstånd och Biberwier-Marienberg, 20 kilometer från Oetz (Hochoetz).

Hyr skidutrustning i Oetz (Hochoetz)

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Oetz (Hochoetz) här

Skidskola i Oetz (Hochoetz)

Om ni är ute efter att boka skidskola i Oetz (Hochoetz) kan vi genom CheckYeti erbjuda 25 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Oetz (Hochoetz) här

Hotell & boende i Oetz (Hochoetz)

Hos oss hittar ni totalt 162 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oetz (Hochoetz).
127 boendealternativ
Pris/natt från: 585 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 808 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 573 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Oetz (Hochoetz)

SnowTrex