Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Biberwier-Marienberg, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Biberwier-Marienberg? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Biberwier-Marienberg och andra skidorter inom nära räckhåll.

Biberwier-Marienberg har 5 liftar och totalt 7 pister. Längsta pisten i Biberwier-Marienberg är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Biberwier-Marienberg är vanligtvis från december till april.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Biberwier-Marienberg, endast 37 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Biberwier-Marienberg. Några välriktade stenkast från Biberwier-Marienberg ligger Lermoos-Grubigstein, avståndet är endast 2 kilometer.

Liftarna i Biberwier-Marienberg är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 25 centimeter.

Hotell & boende i Biberwier-Marienberg

Hos oss hittar ni totalt 254 hotell, lägenheter och stugor/hus i Biberwier-Marienberg.
206 boendealternativ
Pris/natt från: 391 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 478 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns