Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Biberwier-Marienberg ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Biberwier-Marienberg har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Biberwier-Marienberg sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Biberwier-Marienberg hittar ni 5 liftar som totalt har en liftkapacitet på 7040 personer/timme. Det finns här 11 kilometer preparerade pister totalt, varav 7 kilometer är blåa pister och 3 kilometer röda pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1820 meter, vilket ger en fallhöjd på 820 meter. Den längsta pisten som finns i Biberwier-Marienberg är 3 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Biberwier-Marienberg finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Biberwier-Marienberg

Snabbaste sättet att ta sig till Biberwier-Marienberg är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 37 kilometer från Biberwier-Marienberg, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (84 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (108 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Biberwier-Marienberg

Inte långt från Biberwier-Marienberg ligger skidorten Lermoos-Grubigstein, avståndet är endast 2 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Ehrwald (3 kilometer) och Berwang (11 kilometer).

Restauranger

Det finns 22 restauranger i Biberwier-Marienberg och 18 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Internationellt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 169 hotell, lägenheter och stugor/hus i Biberwier-Marienberg.
138 boenden
Pris/natt från:
415 kr
13 boenden
Pris/natt från:
527 kr
17 boenden
Pris/natt från:
527 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt