Sökalternativ

Ehrwald, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Ehrwald? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 12 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 1830 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2830 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Ehrwald, endast 36 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Ehrwald. Några välriktade stenkast från Ehrwald ligger Biberwier-Marienberg, avståndet är endast 3 kilometer.

Hyr utrustning i Ehrwald

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ehrwald. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Ehrwald här

Hotell & boende i Ehrwald

Hos oss hittar ni totalt 249 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ehrwald.
183 boendealternativ
Pris/natt från: 368 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
35 boendealternativ
Pris/natt från: 449 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 954 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ehrwald