Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ehrwald, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Ehrwald? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 12 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 1830 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2830 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Ehrwald, endast 36 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Ehrwald. Några välriktade stenkast från Ehrwald ligger Biberwier-Marienberg, avståndet är endast 3 kilometer.

Hyr skidutrustning i Ehrwald

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ehrwald. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Ehrwald här

Skidskola i Ehrwald

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 12 olika klasser och instruktörer i Ehrwald som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Ehrwald här

Hotell & boende i Ehrwald

Hos oss hittar ni totalt 253 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ehrwald.
187 boendealternativ
Pris/natt från: 384 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
35 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 499 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ehrwald