Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ehrwald, Österrike

Skidorten Ehrwald ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Ehrwald. Skidsäsongen i Ehrwald sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

Ehrwald är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 90 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Ehrwald idag då alla backar och liftar är öppna.

Ehrwald har pister på totalt 27 kilometer, varav 18 kilometer är blåa enkla pister, 7 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 7 liftar, med en totalkapacitet på 13780 personer/timme. Då Ehrwald tillhör skidområdet Ehrwalder Alm - Ehrwald har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1923 meter, vilket ger en fallhöjd på 811 meter. Den längsta pisten som finns i Ehrwald är 2.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Ehrwald

Snabbaste sättet att ta sig till Ehrwald är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 36 kilometer från Ehrwald, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (83 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (109 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Ehrwald

Inte långt från Ehrwald ligger skidorten Biberwier-Marienberg, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Lermoos-Grubigstein (3 kilometer) och Berwang (13 kilometer).

Hyr skidutrustning i Ehrwald

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ehrwald. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Ehrwald här

Skidskola i Ehrwald

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i Ehrwald som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Ehrwald här

Hotell & boende i Ehrwald

Hos oss hittar ni totalt 276 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ehrwald.
229 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ehrwald

SnowTrex