Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Ehrwald ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Ehrwald. Skidsäsongen i Ehrwald sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

Ehrwald har pister på totalt 27 kilometer, varav 18 kilometer är blåa enkla pister, 7 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 7 liftar, med en totalkapacitet på 13780 personer/timme. Då Ehrwald tillhör skidområdet Ehrwalder Alm - Ehrwald har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1923 meter, vilket ger en fallhöjd på 811 meter. Den längsta pisten som finns i Ehrwald är 2.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Ehrwald

Snabbaste sättet att ta sig till Ehrwald är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 36 kilometer från Ehrwald, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (83 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (109 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Ehrwald

Inte långt från Ehrwald ligger skidorten Biberwier-Marienberg, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Lermoos-Grubigstein (3 kilometer) och Berwang (13 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Ehrwald i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Ehrwald

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 7 olika klasser och instruktörer i Ehrwald som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Ehrwald här

Restauranger

Det finns 36 restauranger i Ehrwald och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Internationellt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 288 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ehrwald.
241 boenden
Pris/natt från:
410 kr
22 boenden
Pris/natt från:
532 kr
24 boenden
Pris/natt från:
532 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Vi arrangerar skidresor till Ehrwald