Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Berwang, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Berwang? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Fallhöjden är som mest på 1625 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2961 meter.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Berwang, endast 48 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Berwang. Lermoos-Grubigstein är närmaste skidort till Berwang med ett avstånd på 10 kilometer.

Liftarna i Berwang är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hyr skidutrustning i Berwang

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Berwang. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Berwang här

Skidskola i Berwang

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 31 olika klasser och instruktörer i Berwang som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Berwang här

Hotell & boende i Berwang

Hos oss hittar ni totalt 65 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berwang.
52 boendealternativ
Pris/natt från: 451 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 715 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1129 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns