Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Berwang, Österrike

Skidorten Berwang ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Berwang. Skidsäsongen i Berwang sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Berwang är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 78 centimeter. Just idag är 76% av liftarna och 72% av backarna öppna.

Berwang har pister på totalt 36 kilometer, varav 19 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 1 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 20383 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1743 meter, vilket ger en fallhöjd på 664 meter. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Berwang.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 37 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Berwang

Snabbaste sättet att ta sig till Berwang är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 48 kilometer från Berwang, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (75 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (114 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Berwang

Skidorter nära Berwang är bland annat Lermoos-Grubigstein (10 kilometers avstånd), Biberwier-Marienberg (11 kilometers avstånd) och Ehrwald (13 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Berwang

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Berwang. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Berwang här

Skidskola i Berwang

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 27 olika klasser och instruktörer i Berwang som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Berwang här

Hotell & boende i Berwang

Hos oss hittar ni totalt 67 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berwang.
55 boendealternativ
Pris/natt från: 444 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 704 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1112 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns