Sökalternativ

Lermoos-Grubigstein, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Lermoos-Grubigstein? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Lermoos-Grubigstein och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 15 backar och antalet liftar är 8. Bästa tiden för att åka skidor i Lermoos-Grubigstein är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lermoos-Grubigstein 110 kilometer preparerade spår.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Lermoos-Grubigstein, endast 39 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Lermoos-Grubigstein. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Lermoos-Grubigstein ligger Biberwier-Marienberg.

Hyr skidutrustning i Lermoos-Grubigstein

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lermoos-Grubigstein här

Skidskola i Lermoos-Grubigstein

Om ni är ute efter att boka skidskola i Lermoos-Grubigstein kan vi genom CheckYeti erbjuda 13 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Lermoos-Grubigstein här

Hotell & boende i Lermoos-Grubigstein

Hos oss hittar ni totalt 256 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lermoos-Grubigstein.
184 boendealternativ
Pris/natt från: 379 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
39 boendealternativ
Pris/natt från: 463 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 492 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns