Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Lermoos-Grubigstein, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Lermoos-Grubigstein? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Lermoos-Grubigstein och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 15 backar och antalet liftar är 8. Bästa tiden för att åka skidor i Lermoos-Grubigstein är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lermoos-Grubigstein 110 kilometer preparerade spår.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Lermoos-Grubigstein, endast 39 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Lermoos-Grubigstein. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Lermoos-Grubigstein ligger Biberwier-Marienberg.

Liftarna i Lermoos-Grubigstein är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hyr skidutrustning i Lermoos-Grubigstein

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lermoos-Grubigstein här

Skidskola i Lermoos-Grubigstein

Om ni är ute efter att boka skidskola i Lermoos-Grubigstein kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Lermoos-Grubigstein här

Hotell & boende i Lermoos-Grubigstein

Hos oss hittar ni totalt 255 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lermoos-Grubigstein.
207 boendealternativ
Pris/natt från: 391 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 478 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns