Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lermoos-Grubigstein, Österrike

Lermoos-Grubigstein är en skidort som ni hittar i Tyrolen i de österrikiska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i Lermoos-Grubigstein är mitten av december till mitten av april.

Lermoos-Grubigstein har pister på totalt 26 km, varav 14 km är blåa enkla pister, 10 km röda och lite mer utmanande backar, samt 1 km svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 15540 personer/timme. Högsta pisten finns på 2100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1096 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Lermoos-Grubigstein. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 100 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Lermoos-Grubigstein

Snabbaste sättet att ta sig till Lermoos-Grubigstein är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 39 kilometer från Lermoos-Grubigstein, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 81 kilometer bort, och Bolzano Airport som har ett avstånd på 110 kilometer till Lermoos-Grubigstein.

Närmaste skidorter till Lermoos-Grubigstein

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Lermoos-Grubigstein ligger Biberwier-Marienberg. Andra skidorter som ligger nära är Ehrwald (3 kilometer) och Berwang (10 kilometer).

Hyr skidutrustning i Lermoos-Grubigstein

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lermoos-Grubigstein här

Skidskola i Lermoos-Grubigstein

Om ni är ute efter att boka skidskola i Lermoos-Grubigstein kan vi genom CheckYeti erbjuda 20 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Lermoos-Grubigstein här

Hotell & boende i Lermoos-Grubigstein

Hos oss hittar ni totalt 257 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lermoos-Grubigstein.
212 boendealternativ
Pris/natt från: 398 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 516 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 516 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns