Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hochzeiger - Jerzens

Hochzeiger - Jerzens

Hochzeiger - Jerzens ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Hochzeiger - Jerzens har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Hochzeiger - Jerzens sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Hochzeiger - Jerzens är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 100 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Hochzeiger - Jerzens idag då alla backar och liftar är öppna.

Hochzeiger - Jerzens har pister på totalt 40 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 22 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 15977 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2488 meter, vilket ger en fallhöjd på 1038 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Hochzeiger - Jerzens

Snabbaste sättet att ta sig till Hochzeiger - Jerzens är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 46 kilometer från Hochzeiger - Jerzens, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (88 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (101 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Hochzeiger - Jerzens

Skidorter nära Hochzeiger - Jerzens är bland annat Oetz (Hochoetz) (12 kilometers avstånd), Kaunertal (13 kilometers avstånd) och Serfaus - Fiss - Ladis (17 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Hochzeiger - Jerzens

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Hochzeiger - Jerzens? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Hochzeiger - Jerzens.

Boka skidutrustningen online i Hochzeiger - Jerzens här

Hotell & boende i Hochzeiger - Jerzens

Hos oss hittar ni totalt 132 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hochzeiger - Jerzens.
117 boendealternativ
Pris/natt från: 404 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 692 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1258 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns