Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Säsonga i Alperna skidsäsongen 2019/2020

Jobba i Alperna säsongen 2019/2020
Gör slag i saken och uppfyll din dröm att säsonga/bumma en hel vintersäsong i Alperna. Flera skidresearrangörer söker personal som gör det möjligt för er att vara på plats i Alperna och samtidigt tjäna pengar för att få råd med detta. Nedan hittar ni ett antal lediga tjänster i Alperna vinter 2019/2020.

Skidinstruktörer hos STS Alpresor

STS Alpresor söker skidinstruktörer till Alperna. För att bli skidreseinstruktör hos STS Alpresor krävs att man går deras kurs som kostar 1200 kr i anmälningsavgift och 7 995 kr i kursavgift (ansöker ni efter 31 augusti kostar det 500 kr mer). I priset för kursen ingår flyg, bostad, måltider och mycket mer. Kursen hålls i Bad Gastein.
Bli skidreseinstruktör hos STS Alpresor

Guide hos Slopetrotter Skitours

Slopetrotter söker diverse olika guider som kan ta hand om deras gäster i Alperna.
Läs mer om jobbet som guide hos Slopetrotter här

Diverse olika jobb hos Nortlander

Hos Nortlander finns massa olika jobb i Alperna, bland annat söker de guider, hotell- och restaurangpersonal, Hotel Manager, kockar, kökschefer etc.
Hitta ditt jobb hos Nortlander

Flera olika jobb i Alperna hos Lion Alpin

Lion Alpin har även de flera olika tjänster att söka i Alperna. Bland annat söker de guider, skidlärare och hotellpersonal.
Lediga jobb i vinter hos Lion Alpin

Guider och reseledare hos UCPA i franska Alperna

UCPA har jobb som guider och reseledare i franska Alperna. Att kunna prata franska är en klar fördel.
Hitta jobb i franska Alperna hos UCPA