Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Norwegian börjar flyga till Lyon i januari 2023

Flygbolaget Norwegian kommer i januari 2023 att börja med direktflyg på sträckan Stockholm-Arlanda till franska Lyon. Man planerar just nu bara för en flygning i veckan dock, på lördagarna, vilket dock fungerar perfekt för de som vill ha en helvecka med skidåkning i Alperna denna vinter. I ett första skede är linjen säsongsbetonad vilket innebär att man bara flyger till och med mars.

Lyon ligger fint till strategiskt för att att nå ett flertal av de bästa skidorterna i franska Alperna med bil på kort tid. Några exempel på skidorter inom två timmars bilåkning är välkända Alpe d'Huez men även fina (men kanske lite mindre kända) skidorter som Chamrousse, Vaujany och La Toussuire. Inom ytterligare någon timmes bilfärd når ni även exempelvis Val d'Isere och Les Deux Alpes. Vill ni se ytterligare skidorter inom kort avstånd från Lyon hittar ni dem här.

Om man inte är helt inriktad på bara skidåkning är Lyon även en trevlig stad att besöka i ett par nätter utöver skidåkningen. Frankrikes näst största stad är välkänd för sin fantastiska mat vilket innebär att det finns massor med fina restauranger att besöka för foodies.

Läs hela Norwegians pressrelease här