Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mijoux-Col de la Faucille

Mijoux-Col de la Faucille, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mijoux-Col de la Faucille, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mijoux-Col de la Faucille ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Mijoux-Col de la Faucille sträcker sig i regel från mitten december till mars.

Mijoux-Col de la Faucille har 6 liftar och totalt 15 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1533 meter, vilket ger en fallhöjd på 533 meter.

Flygplatser nära Mijoux-Col de la Faucille

Snabbaste sättet att ta sig till Mijoux-Col de la Faucille är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Geneva International Airport, Genève ligger endast 17 kilometer från Mijoux-Col de la Faucille, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (82 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (100 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Mijoux-Col de la Faucille

Inte långt från Mijoux-Col de la Faucille ligger skidorten Lélex/Crozet, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Massif du Noirmont-Les Rousses (14 kilometer) och Praz de Lys-Sommand (51 kilometer).

Hyr skidutrustning i Mijoux-Col de la Faucille

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Mijoux-Col de la Faucille här

Hotell & boende i Mijoux-Col de la Faucille

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mijoux-Col de la Faucille.
7 boenden
Pris/natt från: 749 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns