Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mijoux-Col de la Faucille, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mijoux-Col de la Faucille, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mijoux-Col de la Faucille ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 1533 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 533 meter. Säsongen för skidåkning i Mijoux-Col de la Faucille är vanligtvis från mitten december till mars.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Mijoux-Col de la Faucille, endast 17 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Mijoux-Col de la Faucille. Några välriktade stenkast från Mijoux-Col de la Faucille ligger Lélex/Crozet, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Mijoux-Col de la Faucille

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Mijoux-Col de la Faucille här

Hotell & boende i Mijoux-Col de la Faucille

Hos oss hittar ni totalt 49 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mijoux-Col de la Faucille.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 746 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 812 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 668 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns