Sökalternativ

Mijoux-Col de la Faucille, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mijoux-Col de la Faucille, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mijoux-Col de la Faucille ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 1533 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 533 meter. Säsongen för skidåkning i Mijoux-Col de la Faucille är vanligtvis från mitten december till mars.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Mijoux-Col de la Faucille, endast 17 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Mijoux-Col de la Faucille. Några välriktade stenkast från Mijoux-Col de la Faucille ligger Lélex/Crozet, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Mijoux-Col de la Faucille

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Mijoux-Col de la Faucille här

Hotell & boende i Mijoux-Col de la Faucille

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mijoux-Col de la Faucille.
10 boendealternativ
Pris/natt från: 676 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 735 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns