Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i Mijoux-Col de la Faucille

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till Mijoux-Col de la Faucille (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via Skiset som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Mijoux-Col de la Faucille.

Butiken ni hyr er skidutrustning från i Mijoux-Col de la Faucille är Skiloc 1300.

Boka skidutrustningen online i Mijoux-Col de la Faucille här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Mijoux-Col de la Faucille

Skiloc 1300

Le col de la Faucille, 01170, Gex
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-17:30 | Lör, Sön 08:30-18:00
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns