Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Mijoux-Col de la Faucille

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till Mijoux-Col de la Faucille (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via Skiset som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Mijoux-Col de la Faucille.

Butiken ni hyr er skidutrustning från i Mijoux-Col de la Faucille är Skiloc 1300.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Mijoux-Col de la Faucille

Skiloc 1300

Adress: Le col de la Faucille, 01170, Gex
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-17:00 | Lör, Sön 08:30-17:00