Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Mijoux-Col de la Faucille

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Mijoux-Col de la Faucille, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Vägbeskrivning flygplatser till Mijoux-Col de la Faucille

Hitta rätt till Mijoux-Col de la Faucille från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Mijoux-Col de la Faucille. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Geneva International Airport - Mijoux-Col de la Faucille 35,5 km, 50 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns