Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Lélex/Crozet, Frankrike

Söker ni information om skidortern Lélex/Crozet? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Fallhöjden är som mest på 780 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1680 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Lélex/Crozet är december till mars.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Lélex/Crozet, endast 15 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Lélex/Crozet. Några välriktade stenkast från Lélex/Crozet ligger Mijoux-Col de la Faucille, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Lélex/Crozet

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lélex/Crozet här

Hotell & boende i Lélex/Crozet

Hos oss hittar ni totalt 20 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lélex/Crozet.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 746 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 811 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns