Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Lélex/Crozet

Lélex/Crozet, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Lélex/Crozet i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Lélex/Crozet, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Lélex/Crozet sträcker sig i regel från december till mars.

Lélex/Crozet har 10 liftar och totalt 21 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1680 meter, vilket ger en fallhöjd på 780 meter.

Flyg till Lélex/Crozet

Snabbaste sättet att ta sig till Lélex/Crozet är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Geneva International Airport, Genève ligger endast 15 kilometer från Lélex/Crozet, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (74 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (92 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Lélex/Crozet

Inte långt från Lélex/Crozet ligger skidorten Mijoux-Col de la Faucille, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Massif du Noirmont-Les Rousses (22 kilometer) och Praz de Lys-Sommand (52 kilometer).

Hyr skidutrustning i Lélex/Crozet

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Lélex/Crozet här

Hotell & boende i Lélex/Crozet

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lélex/Crozet.
21 boendealternativ
Pris/natt från: 350 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 515 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 636 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3369 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns