Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Les Mosses-La Lécherette

Les Mosses-La Lécherette, Schweiz

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Les Mosses-La Lécherette? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Les Mosses-La Lécherette och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Les Mosses-La Lécherette finns totalt 13 liftar med tillgång till 40 kilometer pister.

Flyg till Les Mosses-La Lécherette

För er som vill flyga ner till Les Mosses-La Lécherette så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Les Mosses-La Lécherette är 65 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 78 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 127 kilometer till Les Mosses-La Lécherette.

Närmaste skidorter till Les Mosses-La Lécherette

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Les Mosses-La Lécherette ligger Les Diablerets. Andra skidorter som ligger nära är Château d'Oex (9 kilometer) och Leysin (9 kilometer).

Hyr skidutrustning i Les Mosses-La Lécherette

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Les Mosses-La Lécherette här

Hotell & boende i Les Mosses-La Lécherette

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Mosses-La Lécherette.
10 boenden
Pris/natt från: 3212 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2379 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns