Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Château d'Oex, Schweiz

Skidorten Château d'Oex ligger i Schweiz och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Château d'Oex finns totalt 14 liftar med tillgång till 22 pister. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Château d'Oex

För er som vill flyga ner till Château d'Oex så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Château d'Oex är 57 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Geneva International Airport, Genève, som ligger 82 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 134 kilometer till Château d'Oex.

Närmaste skidorter till Château d'Oex

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Château d'Oex ligger Les Mosses-La Lécherette. Andra skidorter som ligger nära är Gstaad (12 kilometer) och Les Diablerets (14 kilometer).

Hyr skidutrustning i Château d'Oex

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Château d'Oex. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Château d'Oex här

Skidskola i Château d'Oex

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Château d'Oex som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Château d'Oex här

Hotell & boende i Château d'Oex

Hos oss hittar ni totalt 51 hotell, lägenheter och stugor/hus i Château d'Oex.
49 boenden
Pris/natt från: 781 kr
2 boenden
Pris/natt från: 799 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns