Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Château d'Oex, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Château d'Oex? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Château d'Oex har 14 liftar och totalt 22 pister. Fallhöjden är som mest på 1200 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2200 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Château d'Oex ligger flygplatserna Belp och Geneva International Airport närmast på 57 respektive 82 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Château d'Oex ligger Les Mosses-La Lécherette.

Hyr skidutrustning i Château d'Oex

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Château d'Oex. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Château d'Oex här

Skidskola i Château d'Oex

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Château d'Oex som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Château d'Oex här

Hotell & boende i Château d'Oex

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Château d'Oex.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 743 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 800 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns