Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Diablerets, Schweiz

Skidorten Les Diablerets ligger i den schweiziska kantonen Vaud, eller Waadt som man säger på tyska, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Les Diablerets. Skidsäsongen i Les Diablerets sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Les Diablerets har pister på totalt 84 kilometer, varav 43 kilometer är blåa enkla pister, 38 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 25 liftar, med en totalkapacitet på 34740 personer/timme. Les Diablerets är en del av skidområdet Villars/Gryon/Les Diablerets, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2120 meter, vilket ger en fallhöjd på 896 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Les Diablerets

För er som vill flyga ner till Les Diablerets så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Les Diablerets är 68 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Geneva International Airport, Genève (81 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (126 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Les Diablerets

Inte långt från Les Diablerets ligger skidorten Les Mosses-La Lécherette, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Villars (10 kilometer) och Leysin (11 kilometer).

Byar i närheten av Les Diablerets

I närheten av Les Diablerets med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Villars-sur-Ollon som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Les Diablerets.

Hyr skidutrustning i Les Diablerets

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Les Diablerets här

Skidskola i Les Diablerets

Om ni är ute efter att boka skidskola i Les Diablerets kan vi genom CheckYeti erbjuda 7 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Les Diablerets här

Hotell & boende i Les Diablerets

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Diablerets.
16 boenden
Pris/natt från: 1413 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1413 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1236 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1454 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns