Sökalternativ

Les Diablerets, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Les Diablerets? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 1800 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3000 meter. Längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Les Diablerets eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 20 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 68 kilometer från Les Diablerets. Några välriktade stenkast från Les Diablerets ligger Les Mosses-La Lécherette, avståndet är endast 7 kilometer.

Skidskola i Les Diablerets

Om ni är ute efter att boka skidskola i Les Diablerets kan vi genom CheckYeti erbjuda 8 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Les Diablerets här

Hotell & boende i Les Diablerets

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Diablerets.
20 boendealternativ
Pris/natt från: 1286 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1286 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1125 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1323 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Diablerets