Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Diablerets, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Les Diablerets? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 1800 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3000 meter. Längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Les Diablerets eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 20 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 68 kilometer från Les Diablerets. Några välriktade stenkast från Les Diablerets ligger Les Mosses-La Lécherette, avståndet är endast 7 kilometer.

Hyr skidutrustning i Les Diablerets

Via Alpinresorts.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Les Diablerets här

Skidskola i Les Diablerets

Om ni är ute efter att boka skidskola i Les Diablerets kan vi genom CheckYeti erbjuda 8 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Les Diablerets här

Hotell & boende i Les Diablerets

Hos oss hittar ni totalt 25 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Diablerets.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 1474 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1474 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1290 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1517 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns