Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Leysin, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Leysin? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 17. Fallhöjden är som mest på 1050 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2330 meter. Längsta pisten i Leysin är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Leysin är mitten av december till april.

Närmaste flygplats är Geneva International Airport som ligger 70 kilometer från Leysin. Några välriktade stenkast från Leysin ligger Villars, avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Leysin

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Leysin.

Boka skidutrustningen online i Leysin här

Skidskola i Leysin

I Leysin kan ni boka 5 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Leysin här

Hotell & boende i Leysin

Hos oss hittar ni totalt 61 hotell, lägenheter och stugor/hus i Leysin.
48 boendealternativ
Pris/natt från: 777 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 649 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1541 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns