Sökalternativ

Leysin, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Leysin? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 17. Fallhöjden är som mest på 1050 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2330 meter. Längsta pisten i Leysin är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Leysin är mitten av december till april.

Närmaste flygplats är Geneva International Airport som ligger 70 kilometer från Leysin. Några välriktade stenkast från Leysin ligger Villars, avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Leysin

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Leysin.

Boka skidutrustningen online i Leysin här

Skidskola i Leysin

I Leysin kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Leysin här

Hotell & boende i Leysin

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Leysin.
42 boendealternativ
Pris/natt från: 694 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 967 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 580 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1377 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns