Sökalternativ

Villars, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Villars, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Villars ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Villars har 36 liftar och totalt 67 pister. Högsta pisten finns på 2100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Villars ligger flygplatserna Geneva International Airport och Belp närmast på 73 respektive 77 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Villars ligger Leysin.

Hyr utrustning i Villars

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Villars. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Villars här

Hotell & boende i Villars

Hos oss hittar ni totalt 328 hotell, lägenheter och stugor/hus i Villars.
55 boendealternativ
Pris/natt från: 468 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
178 boendealternativ
Pris/natt från: 574 kr
65 boendealternativ
Pris/natt från: 786 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 3608 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns