Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Villars, Schweiz

Villars ligger i den schweiziska kantonen Vaud, eller Waadt som man säger på tyska, och om ni funderar på att boka en skidresa till Villars har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Villars är början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Villars är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 125 centimeter. 92% av liftarna är igång idag, och 76% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Villars hittar ni 25 liftar med en liftkapacitet på 34740 personer/timme. Det finns 84 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 43 kilometer blåa pister, 38 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Då Villars tillhör skidområdet Villars/Gryon/Les Diablerets har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2120 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 896 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Villars

För er som vill flyga ner till Villars så är det flygplatsen Geneva International Airport, Genève som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Villars är 73 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Belp, Bern, som ligger 77 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 117 kilometer till Villars.

Skidorter i närheten av Villars

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Villars ligger Leysin. Andra skidorter som ligger nära är Les Diablerets (10 kilometer) och Les Mosses-La Lécherette (11 kilometer).

Hyr skidutrustning i Villars

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Villars. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Villars här

Skidskola i Villars

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i Villars som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Villars här

Hotell & boende i Villars

Hos oss hittar ni totalt 170 hotell, lägenheter och stugor/hus i Villars.
72 boendealternativ
Pris/natt från: 586 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 770 kr
60 boendealternativ
Pris/natt från: 725 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 984 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 4519 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns