Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Villars, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Villars, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Villars ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Villars har 36 liftar och totalt 67 pister. Högsta pisten finns på 2100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Villars ligger flygplatserna Geneva International Airport och Belp närmast på 73 respektive 77 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Villars ligger Leysin.

Hyr skidutrustning i Villars

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Villars. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Villars här

Skidskola i Villars

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i Villars som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Villars här

Hotell & boende i Villars

Hos oss hittar ni totalt 167 hotell, lägenheter och stugor/hus i Villars.
67 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 807 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 1032 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 4737 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns