Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Gstaad hittar du i sydvästra Schweiz och åker du på skidsemester till denna världskända ort, får du tillgång till skidåkning på en höjd mellan 1 000-3 000 meter över havet och även 220 km pister att ta sig nerför. För övrigt är byns centrum fritt från motorfordon och det är inte helt omöjligt att du springer på en kändis här, då även de berömda personerna gillar att tillbringa sin skidresa i Gstaad.

Åk i ett av Schweiz största och säkraste skidområden

Tio byar bildar tillsammans semesterregionen Gstaad och här finner du boende och skidåkning som passar allt från familjer med en mindre budget till kändiseliten. Skidresor till Gstaad erbjuder härlig skid- och snowboardåkning i Gstaad Mountain Rides, som är ett av de största och säkraste skidområdena i Schweiz.

Här finns garanterat något för alla, då området bland annat innehåller fyra snöparker, åtta backar att lära sig åka i och tio olika skidskolor. Dessutom kan 60 procent av området vid behov täckas med konstgjord snö. Så åk till Gstaad på din skidsemester för att garanterat få en rolig och minnesvärd upplevelse!

En blandning av stil, tradition och vänlighet

De senare åren har Gstaads centrum utvecklats till den mest populära och kortaste shoppinggatan i Schweiz. I byn finns en mix av stil, tradition och vänlighet som man absolut inte vill missa på sin skidresa. Det finns ingen annan region i Schweiz som kombinerar så mycket kulinarisk expertis på ett så litet område som Gstaad och här har du möjligheten att välja mellan mer än 100 restauranger som erbjuder ett stort utbud av många olika maträtter.

Hitta hit

Skidresor till Gstaad är lätta att göra då området har tillgång till tåg som är kopplade till Schweiz internationella flygplatser, vilket gör det lätt och snabbt att ta sig till Gstaad och skidåkning var man än befinner sig. Närmaste flygplats finns i Bern och ligger ca 1,5 timmar bort från Gstaad. Andra flygplatser man kan ta sig till från Sverige är Zürich-Kloten Airport eller Geneva-Cointrin Airport.

Från Zürich tar det ca tre timmar till skidorten och från Genève tar det ca två till två och en halvtimme, beroende på transportsätt.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Gstaad i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Gstaad

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 10 olika klasser och instruktörer i Gstaad som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Gstaad här

Restauranger

Det finns 59 restauranger i Gstaad och 33 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Franskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 118 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gstaad.
38 boenden
Pris/natt från:
577 kr
3 boenden
Pris/natt från:
1704 kr
22 boenden
Pris/natt från:
1646 kr
30 boenden
Pris/natt från:
1146 kr
16 boenden
Pris/natt från:
709 kr
9 boenden
Pris/natt från:
3081 kr

Relaterade länkar