Sökalternativ

Snödjup 0 cm
Boende / hotell (237)
Restauranger (58)
Skidskolor (23)
Skidorten är stängd

Gstaad, Schweiz

Gstaad hittar du i sydvästra Schweiz och åker du på skidsemester till denna världskända ort, får du tillgång till skidåkning på en höjd mellan 1 000-3 000 meter över havet och även 220 km pister att ta sig nerför. För övrigt är byns centrum fritt från motorfordon och det är inte helt omöjligt att du springer på en kändis här, då även de berömda personerna gillar att tillbringa sin skidresa i Gstaad.

Åk i ett av Schweiz största och säkraste skidområden

Tio byar bildar tillsammans semesterregionen Gstaad och här finner du boende och skidåkning som passar allt från familjer med en mindre budget till kändiseliten. Skidresor till Gstaad erbjuder härlig skid- och snowboardåkning i Gstaad Mountain Rides, som är ett av de största och säkraste skidområdena i Schweiz.

Här finns garanterat något för alla, då området bland annat innehåller fyra snöparker, åtta backar att lära sig åka i och tio olika skidskolor. Dessutom kan 60 procent av området vid behov täckas med konstgjord snö. Så åk till Gstaad på din skidsemester för att garanterat få en rolig och minnesvärd upplevelse!

En blandning av stil, tradition och vänlighet

De senare åren har Gstaads centrum utvecklats till den mest populära och kortaste shoppinggatan i Schweiz. I byn finns en mix av stil, tradition och vänlighet som man absolut inte vill missa på sin skidresa. Det finns ingen annan region i Schweiz som kombinerar så mycket kulinarisk expertis på ett så litet område som Gstaad och här har du möjligheten att välja mellan mer än 100 restauranger som erbjuder ett stort utbud av många olika maträtter.

Hitta hit

Skidresor till Gstaad är lätta att göra då området har tillgång till tåg som är kopplade till Schweiz internationella flygplatser, vilket gör det lätt och snabbt att ta sig till Gstaad och skidåkning var man än befinner sig. Närmaste flygplats finns i Bern och ligger ca 1,5 timmar bort från Gstaad. Andra flygplatser man kan ta sig till från Sverige är Zürich-Kloten Airport eller Geneva-Cointrin Airport.

Från Zürich tar det ca tre timmar till skidorten och från Genève tar det ca två till två och en halvtimme, beroende på transportsätt.

Hyr utrustning i Gstaad

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Gstaad. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Gstaad här

Hotell & boende i Gstaad

Hos oss hittar ni totalt 237 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gstaad.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 342 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 863 kr
72 boendealternativ
Pris/natt från: 808 kr
84 boendealternativ
Pris/natt från: 762 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 637 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 2858 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns