Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Les Contamines, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Les Contamines? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Les Contamines har 24 liftar och totalt 48 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1336 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Les Contamines 26 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Les Contamines ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 67 respektive 69 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Les Contamines ligger Saint Gervais.

Hyr skidutrustning i Les Contamines

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Les Contamines här

Skidskola i Les Contamines

Om ni är ute efter att boka skidskola i Les Contamines kan vi genom CheckYeti erbjuda 4 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Les Contamines här

Hotell & boende i Les Contamines

Hos oss hittar ni totalt 114 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Contamines.
98 boendealternativ
Pris/natt från: 472 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 788 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 561 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 753 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2472 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 8513 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns