Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Les Houches i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Les Houches sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Les Houches hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 19859 personer/timme. Det finns 55 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 25 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 5 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1900 meter, vilket ger en fallhöjd på 900 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Les Houches

Vill man flyga till Les Houches så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 66 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (77 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (101 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Les Houches

Inte långt från Les Houches ligger skidorten Chamonix, avståndet är endast 7 kilometer. Ni hittar även skidorterna Saint Gervais på 7 kilometers avstånd och Les Contamines, 9 kilometer från Les Houches.

Hyr skidutrustning

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Les Houches? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard online kan ni spara ända upp till 50% av det normala uthyrningspriset.

Mer om skidhyra i Les Houches

Skidskolor

Hos oss hittar ni just nu 8 olika skidskolor och lektioner i Les Houches som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Les Houches här

Restauranger

Det finns 28 restauranger i Les Houches och 17 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Internationellt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 275 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Houches.
248 boenden
Pris/natt från:
582 kr
Ett boende
Pris/natt från:
618 kr
4 boenden
Pris/natt från:
920 kr
12 boenden
Pris/natt från:
1013 kr
8 boenden
Pris/natt från:
1369 kr
2 boenden
Pris/natt från:
8871 kr

Relaterade länkar