Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Saint Gervais, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Saint Gervais i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Saint Gervais sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Skidåkningen i Saint Gervais är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 125 centimeter. Just idag är 98% av liftarna och 72% av backarna öppna.

I Saint Gervais hittar ni 80 liftar med en liftkapacitet på 108517 personer/timme. Det finns 263 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 98 kilometer blåa pister, 134 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 31 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Megève/Saint-Gervais som Saint Gervais ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2353 meter, vilket ger en fallhöjd på 1503 meter. Den längsta pisten som finns i Saint Gervais är 4 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Saint Gervais finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Saint Gervais

Vill man flyga till Saint Gervais så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 60 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (70 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (106 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Saint Gervais

Inte långt från Saint Gervais ligger skidorten Combloux, avståndet är endast 5 kilometer. Ni hittar även skidorterna Les Houches på 7 kilometers avstånd och Les Contamines, 8 kilometer från Saint Gervais.

Hyr skidutrustning i Saint Gervais

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Gervais.

Boka skidutrustningen online i Saint Gervais här

Skidskola i Saint Gervais

I Saint Gervais kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Gervais här

Hotell & boende i Saint Gervais

Hos oss hittar ni totalt 510 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Gervais.
420 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1322 kr
49 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 459 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1551 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 8261 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns