Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Combloux, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Combloux? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Combloux och andra skidorter inom nära räckhåll.

Combloux har 34 liftar och totalt 63 pister. Högsta pisten finns på 1930 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 830 meter. Längsta pisten i Combloux är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Combloux är vanligtvis från mitten av december till april.

Vill man flyga till närheten av Combloux ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 56 respektive 66 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Combloux ligger Megeve.

Hyr skidutrustning i Combloux

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Combloux? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Combloux här

Hotell & boende i Combloux

Hos oss hittar ni totalt 632 hotell, lägenheter och stugor/hus i Combloux.
498 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1026 kr
45 boendealternativ
Pris/natt från: 521 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 437 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 843 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 6579 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns