Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Combloux, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Combloux? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Combloux och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Combloux är vanligtvis från mitten av december till april.

Här finns det 100 kilometer backar och antalet liftar är 34. Högsta pisten finns på 1930 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 830 meter. Den längsta pisten som finns i Combloux är 3 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Combloux 5.5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Combloux

Vill man flyga till Combloux så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 56 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 66 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 110 kilometer till Combloux.

Skidorter i närheten av Combloux

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Combloux ligger Megève. Ni hittar även skidorterna Saint Gervais på 5 kilometers avstånd och Praz sur Arly, 8 kilometer från Combloux.

Hyr skidutrustning i Combloux

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Combloux? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Combloux här

Hotell & boende i Combloux

Hos oss hittar ni totalt 877 hotell, lägenheter och stugor/hus i Combloux.
733 boendealternativ
Pris/natt från: 461 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 996 kr
49 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
46 boendealternativ
Pris/natt från: 764 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 818 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 6384 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns