Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Les Contamines

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Les Contamines, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Les Contamines

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Les Contamines, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Les Contamines 1 740 km, 19 timmar 36 min

Vägbeskrivning flygplatser till Les Contamines

Hitta rätt till Les Contamines från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Les Contamines. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Geneva International Airport - Les Contamines 98,8 km, 1 tim 21 min
Aix Les Bains - Les Contamines 139 km, 1 tim 36 min
Torino International Airport - Les Contamines 201 km, 2 timmar 35 min
Grenoble Saint Geoirs - Les Contamines 219 km, 2 timmar 17 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns