Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Laqlouq

Laqlouq, Libanon

Om ni planerar ni för en skidsemester till Laqlouq i Libanon så hittar här ni både information om skidsystemet i Laqlouq, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Laqlouq är mitten av december till början av april.

I Laqlouq finns totalt 9 liftar med tillgång till 10 pister. Högsta pisten finns på 1914 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 274 meter.

Närmaste skidorter till Laqlouq

Mzaar (Faraya) är närmaste skidort till Laqlouq med ett avstånd på 15 kilometer. Andra skidorter nära är Zaarour, 24 kilometers avstånd, och 24 kilometer från Laqlouq ligger Cedars.

Hotell & boende i Laqlouq

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Laqlouq just nu