Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Libanon

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Libanon. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Libanon

Största skidorterna

Flest liftar i Libanon

Mzaar (Faraya) 18 liftar
Laqlouq 9 liftar
Zaarour 7 liftar
Cedars 5 liftar

Flest pister i Libanon

Mzaar (Faraya) 42 pister
Cedars 13 pister
Laqlouq 10 pister
Zaarour 7 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Libanon

Cedars 775 meter
Mzaar (Faraya) 733 meter
Zaarour 355 meter
Laqlouq 274 meter

Högsta pisterna i Libanon

Cedars 2700 meter
Mzaar (Faraya) 2463 meter
Zaarour 2000 meter
Laqlouq 1914 meter