Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Libanon

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Libanon. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Libanon

Största skidorterna

Flest liftar i Libanon

18 liftar
Mzaar (Faraya)
9 liftar
Laqlouq
7 liftar
Zaarour
5 liftar
Cedars

Flest pister i Libanon

42 pister
Mzaar (Faraya)
13 pister
Cedars
10 pister
Laqlouq
7 pister
Zaarour

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Libanon

775 meter
Cedars
733 meter
Mzaar (Faraya)
355 meter
Zaarour
274 meter
Laqlouq

Högsta pisterna i Libanon

2700 meter
Cedars
2463 meter
Mzaar (Faraya)
2000 meter
Zaarour
1914 meter
Laqlouq