Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Cedars, Libanon

Allt i Cedars
Skidorten Cedars ligger i Libanon och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Cedars är mitten av december till början av april.

Här finns det 13 backar och antalet liftar är 5. Högsta pisten finns på 2700 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 775 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 10 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Cedars

Laqlouq är närmaste skidort till Cedars med ett avstånd på 24 kilometer. Andra skidorter nära är Mzaar (Faraya), 36 kilometers avstånd, och 44 kilometer från Cedars ligger Zaarour.

Restauranger

Det finns 8 restauranger i Cedars och 11 olika typer av kök, varav de mest populära är Medelhavet, Libanesiskt och Arabiskt.