Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Zaarour

Zaarour, Libanon

Intresserade av en skidresa till Zaarour? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Zaarour från Sverige är flyg det enda alternativet då Zaarour ligger utanför Europa. Bästa tiden för att åka skidor i Zaarour är mitten av december till början av april.

I Zaarour finns totalt 7 liftar med tillgång till 7 pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 355 meter.

Skidorter i närheten av Zaarour

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Zaarour ligger Mzaar (Faraya). Ni hittar även skidorterna Laqlouq på 24 kilometers avstånd och Cedars, 44 kilometer från Zaarour.

Hotell & boende i Zaarour

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Zaarour just nu