Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mzaar (Faraya), Libanon

Funderar ni på att testa skidåkningen i Mzaar (Faraya)? Även om resvägen till Mzaar (Faraya) är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mzaar (Faraya).

I Mzaar (Faraya) finns totalt 18 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 2463 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 733 meter. Längsta pisten i Mzaar (Faraya) är 2 kilometer. Skidsäsongen i Mzaar (Faraya) sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Om man tröttnar på backarna i Mzaar (Faraya) eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 9 restaurangerna som finns att tillgå.

Några välriktade stenkast från Mzaar (Faraya) ligger Zaarour, avståndet är endast 9 kilometer.

Hotell & boende i Mzaar (Faraya)

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mzaar (Faraya) just nu