Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Féclaz, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Féclaz? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I La Féclaz finns totalt 6 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 1525 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 199 meter.

Flyger man till Aix Les Bains kommer man riktigt nära La Féclaz, endast 8 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till La Féclaz. Skidorter nära La Féclaz är bland annat Le Collet d'Allevard, Saint François Longchamp och Valmorel.

Hyr skidutrustning i La Féclaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Féclaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Féclaz här

Hotell & boende i La Féclaz

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Féclaz.
16 boendealternativ
Pris/natt från: 823 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 316 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns