Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Féclaz, Frankrike

Skidorten La Féclaz ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 6. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1525 meter, vilket ger en fallhöjd på 199 meter.

Flygplatser nära La Féclaz

Snabbaste sättet att ta sig till La Féclaz är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Aix Les Bains, Chambery ligger endast 8 kilometer från La Féclaz, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Grenoble Saint Geoirs, Lyon (60 kilometers avstånd), samt Geneva International Airport, Genève (67 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av La Féclaz

Andra skidorter i närheten av La Féclaz är t ex Le Collet d'Allevard som ligger 29 kilometer bort, Saint François Longchamp med 39 kilometers avstånd samt Valmorel, som ligger 41 kilometer från La Féclaz.

Hyr skidutrustning i La Féclaz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Féclaz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Féclaz här

Hotell & boende i La Féclaz

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Féclaz.
21 boenden
Pris/natt från: 803 kr
Ett boende
Pris/natt från: 308 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns