Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Kötschach-Mauthen

Kötschach-Mauthen, Österrike

Skidorten Kötschach-Mauthen ligger i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Kötschach-Mauthen. Skidsäsongen i Kötschach-Mauthen sträcker sig i regel från mitten av december till början av mars.

I Kötschach-Mauthen hittar ni 4 liftar som totalt har en liftkapacitet på 3720 personer/timme. Det finns här 6 kilometer preparerade pister totalt, varav 4 kilometer är blåa pister och 2 kilometer röda pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1300 meter, vilket ger en fallhöjd på 590 meter. Den längsta pisten som finns i Kötschach-Mauthen är 3 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 55 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Kötschach-Mauthen finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Kötschach-Mauthen

För er som vill flyga ner till Kötschach-Mauthen så är det flygplatsen Kärnten, Klagenfurt som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Kötschach-Mauthen är 103 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Brnik, Ljubljana (122 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (125 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Kötschach-Mauthen

Skidorter nära Kötschach-Mauthen är bland annat Lienz (25 kilometers avstånd), Sappada (26 kilometers avstånd) och Nassfeld Hermagor (29 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Kötschach-Mauthen

Hos oss hittar ni totalt 50 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kötschach-Mauthen.
42 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 626 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt

Vi arrangerar skidresor till Kötschach-Mauthen

SnowTrex