Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nassfeld Hermagor, Österrike

Skidorten Nassfeld Hermagor ligger i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Nassfeld Hermagor. Skidsäsongen i Nassfeld Hermagor sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Nassfeld Hermagor är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 120 centimeter. Just idag är 93% av liftarna och 97% av backarna öppna.

I Nassfeld Hermagor hittar ni 30 liftar med en liftkapacitet på 49386 personer/timme. Det finns 110 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 30 kilometer blåa pister, 69 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2002 meter, vilket ger en fallhöjd på 1402 meter. Den längsta pisten som finns i Nassfeld Hermagor är 3.7 kilometer.

I Nassfeld Hermagor kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 130 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Nassfeld Hermagor

Vill man flyga till Nassfeld Hermagor så ligger flygplatsen Kärnten, Klagenfurt närmast, på ett avstånd av 74 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Brnik, Ljubljana (94 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (133 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Nassfeld Hermagor

Skidorter nära Nassfeld Hermagor är bland annat Tarvisio (21 kilometers avstånd), Sella Nevea (28 kilometers avstånd) och Kötschach-Mauthen (29 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Nassfeld Hermagor

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Nassfeld Hermagor här

Skidskola i Nassfeld Hermagor

Om ni är ute efter att boka skidskola i Nassfeld Hermagor kan vi genom CheckYeti erbjuda 8 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Nassfeld Hermagor här

Hotell & boende i Nassfeld Hermagor

Hos oss hittar ni totalt 92 hotell, lägenheter och stugor/hus i Nassfeld Hermagor.
82 boendealternativ
Pris/natt från: 414 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 620 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Nassfeld Hermagor

SnowTrex