Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nassfeld Hermagor, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Nassfeld Hermagor? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Nassfeld Hermagor finns totalt 30 liftar med tillgång till 35 pister. Högsta pisten finns på 2020 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1410 meter. Skidsäsongen i Nassfeld Hermagor sträcker sig i regel från december till början av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Nassfeld Hermagor 100 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Kärnten som ligger 74 kilometer från Nassfeld Hermagor. Tarvisio är närmaste skidort till Nassfeld Hermagor med ett avstånd på 21 kilometer.

Skidskola i Nassfeld Hermagor

Om ni är ute efter att boka skidskola i Nassfeld Hermagor kan vi genom CheckYeti erbjuda 17 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Nassfeld Hermagor här

Hotell & boende i Nassfeld Hermagor

Hos oss hittar ni totalt 84 hotell, lägenheter och stugor/hus i Nassfeld Hermagor.
75 boendealternativ
Pris/natt från: 430 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 645 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 704 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Nassfeld Hermagor

SnowTrex