Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lienz, Österrike

Lienz ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Lienz har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Lienz är vanligtvis från början av december till slutet av mars.

Skidåkningen i Lienz är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 30 centimeter. 4% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 50% av liftarna går.

Lienz har 4 liftar och totalt 12 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1988 meter, vilket ger en fallhöjd på 1320 meter.

Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Lienz har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Lienz

För er som vill flyga ner till Lienz så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Lienz är 109 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (117 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (118 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Lienz

Andra skidorter i närheten av Lienz är t ex Kötschach-Mauthen som ligger 25 kilometer bort, Matrei med 26 kilometers avstånd samt Mölltaler Gletscher, som ligger 29 kilometer från Lienz.

Hyr skidutrustning i Lienz

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Lienz. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Lienz här

Hotell & boende i Lienz

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lienz.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 569 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 815 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 826 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns